Bergens Tidende: Livet på kode seks

En voldelig ekskjæreste sendte alenemoren og de fire barna på flukt. Her kan du lese Bergens Tidende sin sterke historie om å leve i skjul - på kode 6.

Illustrasjonsfoto

Foran seg ser hun flyene lette og lande. Moren hennes skal komme med ett av dem, men det er forsinket. Datteren har forsøkt å ringe åtte ganger, uten hell. Den niende gangen svarer hun endelig. Flyet hennes har landet. Med telefonlinjen åpen kjører kvinnen de siste 500 meterne mot flyplassen. Hvor på flyplassen er moren kommet nå? Venter hun på bagasjen? Husker hun hvordan bilen så ut? Datteren kjører rett bak en hvit bil, ser moren den? Hvor langt ut på parkeringsplassen står hun? Ser hun den hvite bilen nå? Idet datteren svinger inn til høyre ved henteområdet, kikker hun som alltid i bakspeilet. En grå bil bak henne gjør det samme som henne. Svinger inn og stanser. Hun kvepper til. Strekker hånden etter sentrallåsen og låser nok en gang dørene. Ikke før moren er kommet inn i bilen, legger hun på.

Dette er hverdagen for mor og datter.

Vi har fått lov til å dele den sterke historien fra Bergens Tidende. Du kan lese den på nett her (abo), eller ved å trykke på knappen under og lese den som PDF.


Les saken her!