En viktig beskjed fra oss på Stine Sofie Senteret

Kjære alle dere som skal ha opphold på Stine Sofie Senteret. Vi har en viktig beskjed til dere.

Vi gleder oss til dere kommer til oss på Stine Sofie Senteret! Guro Sommer


Vi er alle inne i en tid som er litt spesiell som gjør at vi må være ekstra varsomme. Vi på Stine Sofie Senteret er opptatt av god hygiene, gode rutiner og at alle som kommer hit er friske.

Dere som kommer til oss som deltakere skal føle dere trygge - både med tanke på situasjonen dere selv er i, men også med tanke på smittevern. For at vi skal klare å overholde alle smittevernregler er vi også avhengig av hjelp fra dere som kommer hit.


Covid-19 og smittevern på Stine Sofie Senteret

Før dere kommer får dere tilsendt informasjon om alt dere trenger å vite rundt smittevern på senteret. Men det er veldig viktig å presisere at dere som kommer MÅ være helt symptomfrie, og ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom dere er i det minste tvil.

Realiteten er at dersom dere kommer hit med symptomer vil dere bli sendt hjem. Vi ønsker ikke å sende noen hjem i det de ankommer senteret, det er en veldig trist både for dere som sendes hjem og for oss som må be dere om å reise.


Ønsker ikke å stenge senteret igjen

Da Covid-19-bølgen først kom til Norge i vår ble vi nødt til å stenge senteret i tre måneder. Dette er noe vi ikke ønsker å måtte gjøre igjen. Fordi vi vet at mange barn og voksne trenger å komme til oss, og gleder seg til å komme hit. Derfor ber vi dere være med på å holde det trygt her ved å gi beskjed i forkant om noen av dere har symptomer på sykdom.

Så ta kontakt i forkant om dere ikke er helt friske! Og ikke vær redd, vi finner en ny uke til dere dersom dere må avlyse.

Ellers står vi klare og gleder oss kjempe mye til dere kommer!God hilsen fra Kristin
Daglig leder
på Stine Sofie Senteret