Kjære fagfolk: Nå trenger vi din hjelp!

Stine Sofie Senteret er åpent, men kan kun ta imot familier som kan reise til Grimstad uten å bruke offentlig transport. Hjelp familier med å søke NÅ, så får de plass rett etter nyttår.

Koronasituasjonen er vanskelig for mange av barna som har vært utsatt for vold og overgrep. En undersøkelse fra juni viser at 6 av 10 er lite tilfreds med oppfølgingen fra hjelpeapparatet, og hele 7 av 10 føler seg glemt av hjelpeapparatet. Nylig kunne vi lese at også flere har vært utsatt i perioden med nedstengning og begrenset hjelp.


Ledige plasser over nyttår

Vi vil gjerne holde åpent på Stine Sofie Senteret, men vi trenger din hjelp. Smittesituasjonen i landet gjør at vi akkurat nå kun kan ta imot familier som kan komme hit til Grimstad uten å benytte offentlig transport. Selv om søknadsmengden er stor, betyr det at vi har ledige plasser i starten av 2021.


Hjelp en familie

Dette er til deg som jobber i kommunen, i spesialisthelsetjenesten eller andre steder der du møter barn og familier som kunne hatt nytte av et opphold på senteret – og som kan komme hit uten å bruke offentlig transport.

Snakk med familien, gi den hjelpen og støtten de trenger for å søke, så skal vi sørge for at de får plass rett på andre siden av nyttår. Vi ønsker så inderlig å gi dem muligheten for lek, nye vennskap, mestring, kunnskap og gode opplevelser.


Les mer og søk om opphold her