Styrken i fellesskapet for voldsutsatte barn

Stine Sofie Senteret og NHO Service og Handel ved Barn og Unge ønsker å vise hvordan voldsutsatte barn kan styrkes i et fellesskap, slik at de får rom til å være hele seg og se muligheter for en god hverdag.

Kristin Stokke (fra venstre), Maria Reklev og Anders Dovran. Foto: NHO Service og Handel

Stine Sofie Senteret og NHO Service og Handel ved Barn og Unge invitererte til arrangementet "Styrken i fellesskapet for voldsutsatte barn og unge" under Arendalsuka, onsdag 14. august.


- Vi trenger dere

- Å forstå at du ikke er alene. Det at du ser at det er flere som meg. Det å oppleve å være normal i en unormal situasjon. Det å slippe ensomheten og tabuer kan være så viktig. Jeg vet dette. Jeg har vært der, sier Maria Reklev, bransjedirektør for helse og velferd i NHO Service og Handel.

- Man snakket ikke om vold den gangen. Det var en hemmelighet som skal bevares innenfor husets fire vegger. De fire veggene ble trange og full av frykt, ikke minst ensomhet. Hadde jeg bare visst at det var andre som meg. Vi har kommet lengre enn den gangen, men har vi kommet langt nok? Vi trenger dere, Stine Sofie Senteret. Takk for det dere gjør, meddeler Reklev fra scenen.

Stine Sofie Senteret og NHO Service og Handel har et godt samarbeid, der de blant annet arrangerte en sommerleir for barnevernsbarn i år.

- Medlemsbedrifter, ansatte og NHO Service og Handel som landsforening er veldig glade for samarbeidet med Stine Sofie Senteret, og dette samarbeidet ønsker vi å utvide i fremtiden, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, administrerende direktør i NHO Service og Handel.


Les hele saken på NHO sine nettsider