Webinar: Voldsbevisst omsorg

Lær om voldsbevisst omsorg i dette webinaret. Hvordan kan vi best mulig ivareta barn og unge etter at volden er avdekket?


I dette webinaret vil vi presentere en modell for ivaretakelse og oppfølging av barn som er utsatt for vold eller overgrep. Dette blir i stor grad en presentasjon av den metodikken vi har utviklet og jobber etter på Stine Sofie Senteret (Stine Sofie Modellen).

En av veiviserne på senteret handler om voldsbevisst omsorg. Vi skal forstå alle kursdeltakere – barn, ungdommer og voksne – i lys av hva de har opplevd. Våre ansatte skal vise at de forstår. Vi mener at det ikke finnes vanskelige barn, men barn som har det vanskelig. Ved å gjenkjenne egne og andres følelser ønsker vi å bidra til økt traumebevisst omsorg for alle barn og ungdommer som kommer til oss.

Se webinaret med Stian Tobiassen, psykolog og fagansvarlig ved Stine Sofie Senteret og Kristin Stokke, daglig leder på Stine Sofie Senteret.

Her er webinaret:Webinaret ble sendt 8. mai 2020, og er en del av en serie webinarer knyttet til den pågående koronasituasjonen, og ivaretakelse av barn som utsettes for vold og overgrep. Serien er støttet av Gjensidigestiftelsen.

Se flere webinarer her!