Våre støttespillere

Stine Sofie Senteret hadde ikke blitt etablert uten vilje og støtte fra politikere og nasjonale myndigheter. Hvert år får vi midler til drift av senteret over statsbudsjettet, men utviklingen av eiendommen, bygningene og opplevelsene er avhengig av støtte fra privatpersoner, bedrifter, stiftelser og andre. Her er en noen av våre viktige støttespillere.

Gaver fra hele Norge

Senteret er fullt av leker, utstyr og opplevelser. Mye av det er gitt av privatpersoner og bedrifter som vil bidra til å gi volds- og overgrepsutsatte barn gode opplevelser når de er på senteret. Tusen takk til alle dere som har bidratt og ennå bidrar. Bildet er fra biblioteket på senteret - fullt av bøker gitt fra hele landet.

Se flere bilder fra senteret

Basarbarn og barnehager

Vi elsker engasjementet fra barnehager, basarbarn og andre barn i hele landet. Dere selger lodd, samler inn penger på FN-dagen, åpner kafé i nabolaget og finner på mye gøy for å hjelpe de barna som ikke har det så godt. Tuuusen takk - dere er amazing og kongekule! (PS: Bildet 4. klasseklubben på Fjære skole sin FN-kafé i 2018).

Les mer om FN-dagen

Ronald McDonald Barnefond

Barnefondet har finansiert de flotte leilighetene som familiene bor i når de er på opphold på Stine Sofie Senteret. De sørger også for vedlikehold av de 15 boenhetene. Dette er Ronald McDonald Barnefonds første store prosjekt i Norge.

Les mer om Ronald McDonald Barnefond

VikingBad

VikingBad er en av våre nærmeste naboer på Østerhus i Grimstad, og en av stiftelsens gode støttespillere. Da senteret ble bygget leverte de blant annet badene i hver av de 15 leilighetene til familiene.

Les mer om VikingBad

Grieg Foundation

Barn og voksne som kommer til Stine Sofie Senteret elsker sansehagen. Der vokser og gror det mellom vannfontener og opplevelser for store og små. Hagen er det Grieg Foundation som har gitt oss. Bildet er fra åpningen i 2018.

Les mer om Grieg Foundation