Tilbakemelding: Dere fylte på med positivitet og var medmennesker for oss.

Her på Stine Sofie Senteret får vi veldig ofte tilbakemeldinger fra voksne og barn som har vært på senteret. Slike tilbakemeldinger viser det finnes et håp for de som har blitt utsatt for vold eller overgrep.

.

Illustrasjonsbilde.

Jeg vil å takke alle ved Stine Sofie Senteret for arbeidet dere gjør for barn og foreldre med store utfordringer. «Håkon» og jeg var hos dere en uke. Det var et fantastisk opphold, og vi fikk positivt påfyll. Dere hjalp meg til å se lyset i tunellen og være en god far for Håkon i en vanskelig tid. Vi kom til dere med åpne sår og var slitne og sårbare. Dere fylte på med positivitet og var medmennesker for oss. Jeg er takknemlig. Det var så viktig for oss begge. Dere ved senteret har trodd på oss, lyttet til oss og gitt oss nødvendig hjelp. «Håkon» har funnet balansen og er i dag en harmonisk og fin gutt. Han sprudler av glede og virker godt på skole. «Håkon» har snakket mye om dere og husker mange fine detaljer og opplevelser fra oppholdet hos dere.

Vi hadde en tøff tid etter oppholdet. Mammaen til Håkon ble dømt for det hun gjorde. Jeg fikk omsorgen for Håkon, så nå tror jeg vi får en trygg og forutsigbar fremtid. I dag er Håkon og jeg trygge sammen, og vi er sterke.

Hilsen fra en takknemlig far.


(Historien er anonymisert og gjengitt med samtykke fra far)