Vi savner dere så innmari!!

Kjære alle dere som har vært hos oss eller skal komme til oss på Stine Sofie Senteret. Vi savner dere som har vært her, og lengter etter dere som skal komme!

Det er så tomt her nå! Ingen barneføtter som løper gjennom senteret, ingen herlig bråk, ingen utkledde fjortiser som fyker forbi utenfor, ingen møter som blir “forstyrret” av barn og ungdom som skal lage ukas film, ikke noe rot. Ingen som griner fordi de ikke får det som de vil, ingen som klatrer på personalet, ikke noe hyl og latter - og ingen som spiser oss ut av hus fordi de bare eeeeelsker maten kokkene lager.

Korona er en skikkelig utfordring for oss alle - på ulike vis. Men heldigvis kommer dette til å gå over. Det blir bra igjen! Og kanskje vi til og med blir en litt klokere verden. For det å leve trygt, er ingen selvfølge. Men det vet jo dere alt om. Denne korona-utryggheten er en felles utrygghet. Den utryggheten og frykten dere har opplevd er så mye mer privat.

Vår oppmuntring til dere er; hør på myndighetene sine råd og ta vare på hverandre. Ta kontakt med noen av de dere var på opphold med og minn hverandre på hva dere lærte. Husk å leke sammen, smil og le så mye dere klarer, til tross for at alle medier overøser oss med bekymringstanker. Smil og latter og lek jager bort forstyrrende tanker. Be om hjelp om dere trenger det! Husk at Alarmtelefonen 116 111, Foreldresupport 116 123, og andre er der for dere om dere trenger noen å snakke med.

Tiden senteret er stengt, skal vi bruke på å hjelpe på andre måter. Vi skal blant annet bistå Mental Helse i deres chattetjeneste for barn og unge – www.sidetmedord.no. Tjenesten er åpen fra 08:00 til 23:00 og man kan snakke om hva som helst.

Vi savner liv og røre på senteret – og vi savner dere! Vi skal gjøre det vi kan for å ta igjen det tapte når verden igjen er mer oversiktlig.


Varme hilsener fra Kristin 💚
Daglig leder
Stine Sofie Senteret